Neuvontapalvelut

Neuvontapalvelut

Yritysjärjestelyt ja niihin liittyvä konsultointi ovat osa neuvontapalvelujamme. Yrityskaupoissa tavoitteemme on verotuksen optimoinnin ohella se, että yrityskaupan kaikki osapuolet olisivat mahdollisimman tyytyväisiä yrityskauppaprosessin lopputulokseen.

Olemme toteuttaneet kymmeniä yritysten perustamisia, sulautumisia, jakautumisia, osakevaihtoja, liiketoimintasiirtoja sekä näiden yhdistelmiä. Laadimme yhteenvedon eri vaihtoehdoista, jotka käymme läpi yrittäjien/osakkeenomistajien kanssa. Yritysjärjestelyjen yhteydessä laadimme tarvittava kauppakirjat, teemme varainsiirtoveroilmoitukset ja huolehdimme, että tarvittavat muutokset viedään kaupparekisteriin.

Veropalvelut ovat osa neuvontapalvelujamme niin yritysjärjestelyihin liittyen kuin erillisinä toimeksiantoina. Erityisosaamistamme voimme tarjota elinkeino- ja tuloverotuksessa sekä perintö- ja lahjaverotuksessa. Ennakkoratkaisuhakemuksen laatiminen tulkinnanvaraisissa kysymyksissä on osa kokonaispalveluamme. Tarvittaessa käytössämme on laaja asiantuntijaverkosto, jonka osaaminen on välittömästi käytössämme.